You are here

Lajme javore/Weekly Bulletins

Këtu gjenden lajmet më të reja për takimet e javës.

Lajmet

Lajmet

Friday, 31 July 2015 Download PDF »
Përmbajtja/Body:

Studim Bible se çfarë është anëtari dhe detyrat.